Тимошенко та Янукович наввипередки привітали "вельмишановного" Путіна

Середа, 7 жовтня 2009, 18:28

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко привітала прем’єра Росії Володимира Путіна з днем народження.

Під час телефонної розмови Тимошенко побажала своєму колезі міцного здоров’я, успіхів в усіх справах, повідомляє прес-служба уряду.

"Я впевнена, що під вашим керівництвом Росія подолає усі труднощі й проблеми, пов’язані із кризою, вирішить найсміливіші завдання, досягне значних результатів", - зазначила прем’єр.

Прем’єр зазначила високий рівень міжурядових стосунків та підкреслила, що вони мають велике значення для українсько-російської економічної співпраці.

Прем’єри України та Росії під час телефонної розмови зазначили, що прагнуть встановлення рівноправних міждержавних стосунків на благо народів, які б розвивалися без збоїв і пауз.

Також Путіна привітав лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

"Вельмишановний Володимир Володимирович! Прийміть мої найтепліші та щирі вітання з нагоди вашого дня народження", - йдеться у вітанні, повідомляє прес-служба російського посольства.

"Завдяки вашій послідовної і успішної діяльності, цілеспрямованому та самовідданій праці Росія добилася великих успіхів у зміцненні свого авторитету на міжнародній арені, розвитку національної економіки та підвищення добробуту громадян", - зазначив він.

"Переконаний, що ваш багатий життєвий досвід, високі ділові якості будуть і надалі сприяти розвитку багатогранного українсько-російського співробітництва, заснованого на міцних традиціях дружби та взаємоповаги між нашими братніми народами", - йдеться у привітанні Януковича,.

Лідер регіоналів побажав Путіну "міцного здоров'я, щастя, нових успіхів у вашій державній та громадській діяльності, а дружньому народу РФ - миру і благополуччя".

"З глибокою повагою, Віктор Янукович", - зазначається у вітанні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News