Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк плаче, що Янукович і Тимошенко змовились проти нього

Середа, 7 жовтня 2009, 18:31

Арсеній Яценюк заявляє, що прем’єр-міністр Юлія Тимошенко і лідер Партії регіонів Віктор Янукович об’єдналися проти нього.

"Тимошенко і Янукович об’єдналися проти мене і будуть робити все для того, щоб не з’явився третій ", - заявив Яценюк на віче в Луцьку.

Арсеній Яценюк вважає, що ця боротьба почалася зі спроб конституційних змін.

"Були запропоновані конституційні зміни, які передбачали вибори президента у парламенті та продовження терміну повноважень Верховної Ради на два роки; які передбачали поділ країни на дві частини: одна - для БЮТу, друга - для Партії регіонів", - нагадав кандидат у президенти.

"У них система, в них люди, в них мільярди. Я кожну копійку сьогодні збираю, тому що у мене немає олігархів, немає заводів, немає газу, немає нафти. Для мене кожна копійка на вагу золота. А в "неї" – бюджет: бери, скільки хочеш. У "нього" був бюджет – і та сама історія", - сказав Яценюк.

Він підкреслив, що нинішня виборча кампанія – це "боротьба минулого з майбутнім".

"Боротьба буде дуже жорстка і брудна. Зараз багатосерійний фільм виборів тільки розпочнеться. Буде написано багато дуже цікавої інформації, зокрема й про мене, тому що на це витрачаються сотні мільйонів", - попередив Яценюк.

Яценюк заявив, що процес змін в Україні зупинити не можна.

"Вони вже всі так "накерували", що нам тепер розгрібати. Ми не маємо права опустити руки. Тільки від вас залежить, який буде результат виборів. Якщо ми віримо – навіть те, що вони сфальсифікують, їм не допоможе", – заявив він, повідомляє прес-служба "Фронту змін".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування