Вінський обізвав Тимошенко найбільшим гальмом

Середа, 7 жовтня 2009, 19:27

Колишній міністр транспорту Йосип Вінський вважає безпідставною мотивацію Юлії Тимошенко про його звільнення з посади міністра.

Таким чином Вінський прокоментував заяву Тимошенко про те, що підставою для його звільнення було невиконання доручень прем’єр-міністра щодо залучення інвестицій, повідомляє УНІАН.

"Спочатку вона звинуватила мене в корупції, а тепер, після того як КРУ три місяці просиділо в Міністерстві транспорту та зв’язку України і не знайшло в моїй діяльності на посаді міністра ніяких зловживань, вона звинувачує мене в тому, що я не виконував її доручень", - сказав Вінський.

Екс-міністр підкреслив, що в уряді він був "першим і найпалкішим прихильником залучення інвестицій у транспорт та зв`язок".

"Прем’єр-міністр не дала реалізувати жодну реформу, не посприяла ані пальцем залученню інвестицій в галузь транспорту та зв’язку. Тому я стверджую, що найбільшим гальмом для розвитку, принаймні, цієї галузі є сама Юлія Володимирівна Тимошенко", - підкреслив Вінський.

Він нагадав, що вже четвертий місяць не очолює Мінтрансзв’язку, обов’язки міністра виконує людина, поставлена на цю посаду особисто Тимошенко, а прем’єр-міністр скаржиться, що її доручення "досі не виконане".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування