Лозінського шукають на "Лексусі" з номерами ВР

Четвер, 8 жовтня 2009, 11:05

Екс-депутат від БЮТ Віктор Лозінський може пересуватися на "Лексусі" з номерами АА 1412 ВР і має намір виїхати за межі України.

Про це йдеться в оголошеннях про розшук, що з'явилися в кількох областях тільки зараз - більше ніж три місяці після оголошення Лозінського в розшук, повідомляє "Сегодня".

В Ужгородському управлінні міліції повідомили, що оголошення вивісили за рознарядкою МВС, чому тільки зараз, пояснити не змогли.

"За нашою інформацією, її розіслали в усі прикордонні області", - сказала прес-офіцер ужгородської міліції Катерина Кийович. У прес-службі міністерства посилаються на прохання із СБУ.

За ким у Верховній Раді закріплена іномарка, у ДАІ не кажуть. Джерела в правоохоронних органах повідомили, що номер на "Лексусі" - підроблений.

Насправді він зареєстрований на чорний новий "Міцубіші". Власником автомобіля виявився простий хлопець, що не знає Лозінського, а на своїй машині зараз їздить і навіть не в курсі, що у номера є "двійник".

Виготовити будь-який номер не проблема - послугу всього за 400 гривень надають майстерні, зазначає газета.

Як відомо, 16 червня 2009 року в Кіровоградській області загинув місцевий житель Валерій Олійник. До його смерті нібито причетний Віктор Лозінський, районний прокурор Євген Горбенко і начальник райвідділу міліції Михайло Ковальський.

Проти них порушено кримінальну справу за фактом вбивства Олійника. Лозінський зараз знаходиться в бігах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News