Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син депутата, що збив мотоциклістку, виплатив півмільйона

Четвер, 8 жовтня 2009, 17:15

Син депутата міськради Сімферополя Йосипа Файнгольда Віталій відшкодував моральну шкоду потерпілим у дорожній аварії за його участю.

Файнгольд відшкодував моральну шкоду в розмірі 500 тис. грн. дочці загиблої мотоциклістки Ганни Мішуткіної, яку суд визнав потерпілою в справі, повідомляє "Е-Крым".

Водночас батьку загиблої мотоциклістки Олександру Гоппе за час процесу син депутата відшкодував лише 125 тис. грн. із запитаних 500 тис. грн.

Чоловік загиблої мотоциклістки Денис Мішуткін, що представляє в суді інтереси своєї дочки, підтвердив, що претензій до підсудного більше не має, у той час як Гоппе клопотав про відшкодування йому моральної шкоди в повному обсязі.

Мішуткін у коментарі журналістам зазначив, що не наполягає на тому, щоб Файнгольда позбавляли волі, в силу того, що підсудний виконав усі дані обіцянки.

Депутат Йосип Файнгольд після засідання заявив, що його син хворий гепатитом, у нього руйнується печінка і йому необхідний постійний догляд. Тому батько підсудного попросив суд про поблажливість.

Наступне судове засідання призначене на 14 жовтня.

Як відомо, 16 вересня 2008 року в Сімферополі в результаті ДТП за участі Віталія Файнгольда загинула 25-річна мотоциклістка Ганна Мішуткіна.

Результати експертиз показали, що "Бентлі", за кермом якого був Файнгольд, рухався зі швидкістю 171 км/год.

Сторона обвинувачення просить для обвинувачуваного покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 6 років і права управління автомобілем на 3 роки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування