У БЮТ прогнозують, що від ПР "відвалиться" три чверті депутатів

Четвер, 8 жовтня 2009, 22:32

Після президентських виборів три чверті фракції Партії регіонів увійдуть в нову парламентську більшість.

Про це заявив БЮТівець Андрій Сенченко в ефірі 5 каналу.

На його думку, "після виборів у парламенті сформується конструктивна більшість".

"Я думаю, що станеться майже миттєва зміна лідерів Партії регіонів. Це пророцтво вже можна почути з самої фракції регіоналів, від Василя Кисельова", - сказав Сенченко.

За словами БЮТівця, "принаймні, три чверті фракції Партії регіонів увіллється у конструктивну більшість".

"Ці люди підходять, кажуть - от ви розумієте, у нас так складно у фракції, тому ми змушені...", - сказав він.

У той же час депутат відмовився назвати їхні прізвища: "Вони відразу потраплять в апаратну молотарку Партії регіонів. Це практично три чверті партії".

Коментуючи виключення з фракції БЮТ Геннадія Задирка і Володимира Каплієнка, яких пов'язують з екс-міністром транспорту Йосипом Вінським, Сенченко сказав: "Чистіше стало повітря на засіданні фракції. Це результат політичної помилки, коли у команду БЮТ запросили Вінського".

На його думку, у фракції БЮТ "є кілька людей, які не завжди адекватні у своїх діях і не приносять користь, але це можуть бути особливості характеру".

Відповідаючи на питання про ситуацію, яка склалася у парламенті навколо розгляду проекту держбюджету-2010, БЮТівець заявив: "Нас турбує поведінка пропрезидентських депутатів у парламенті, які й за повернення на доопрацювання уряду не проголосували і не додали свої голоси, щоб пішов конструктивний процес".

"Ми будемо працювати з кожним", - сказав Сенченко, зазначивши, що коаліція буде боротися за кожен голос.

"У НУ-НС історично не було одного переговорного центру, в Партії регіонів взагалі, по-моєму, повна дезорганізація, тому що Янукович зі своїми не спілкується, вони бродять по залу, отримують періодично телефонні команди", - зазначив депутат.

Сенченко також вважає, що президент Віктор Ющенко "знайде будь-яку кількість критичних точок, щоб не підписати бюджет". "Його дії спрямовані на одне - чим гірше, тим краще", - сказав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування