Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко потрапила до лікарні через аварію

П'ятниця, 9 жовтня 2009, 12:29

У результаті ДТП нібито за участі мера Димитрово Юрія Анісімова постраждала жінка 1961 року народження.

"Вчора о 16.30 ДТП водій автомобіля КІА вчинив наїзд на жінку-пішохода 1961 року народження, що одержала травми і яку доставили в лікарню", - цитує "Інтерфакс-Україна" прес-службу Донецького обласного ДАІ.

"Водій внаслідок ДТП не постраждав", - зауважується в повідомленні.

Разом з тим місцевий телеканал "Орбіта" з посиланням на одного з депутатів міськради повідомляє, що за кермом автомобіля КІА знаходився мер Димитрова Юрій Анісімов.

"Я їхав у напрямку до шахти Стаханова годині о 4 дня і назустріч мені на величезній швидкості їхав Анісімов Юрій Георгійович, Димитровський міський голова", - розповів депутат.

"Я його прекрасно знаю, тому що сам депутат міськради. Швидкість була величезною, він навіть перешкодив моєму руху. Я розвернувся, щоб наздогнати, поки розвертався і хвилини через дві я побачив уже машину, аварію саму і жінку під машиною", - додав він.

Постраждалу госпіталізували до Димитрівської центральної міськлікарні з травмами середнього ступеня важкості.

За даними завідувача травматологічним відділенням лікарні Станіслава Юрченка у постраждалої: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

Також у неї закритий перелом ребер ліворуч, закриті множинні переломи - подвійні переломи ребер праворуч, забите місце шийно-грудного відділу хребта, травматична екстракція зубів, а також забиття язика.

"Хвора у свідомості, контактна, стан хворої середньої важкості, нею займається бригада лікарів на даний час", - повідомив Юрченко.

Постраждала Ірина Тимошенко повідомила, що автомобіль, що збив її, їхав на високій швидкості.

"Машина. Несло машину на всій швидкості, крутило, і винесло її на узбіччя сюди як бика на траву. Я там стояла на траві, і мене збив... І намагався, я пам'ятаю, що втекти. Почав їхати він, прямо по мені їхав", - повідомила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування