Литвин: у Тимошенко зробили все, що могли

П'ятниця, 9 жовтня 2009, 21:19

Спікер Володимир Литвин виступає проти повернення урядового проекту держбюджету-2010 у Кабмін на доопрацювання.

Про це він заявив в інтерв’ю телеканалу Рада.

"Я не в захопленні від бюджету, не кажучи вже про базу, яка там закладена, а також про деякі норми, які порушують Конституцію і закони. Разом з тим я вважаю, що повертати бюджет до Кабміну не варто", - сказав спікер.

"Кабмін, судячи з усього, зробив все, що міг", - додав Литвин.

"Протягом двох днів колеги переконливо, емоційно говорили про те, що потрібно мати і бачити в цьому бюджеті. Моя пропозиція – давайте ми створимо такий бюджет", - зазначив він.

"Я переконував представників, у тому числі Партії регіонів: давайте зробимо бюджет не Кабміну, не Верховної Ради. Давайте зробимо бюджет для країни. У вас є прекрасні фахівці. Вони є в інших фракціях", - сказав Литвин.

Він пропонує "створити робочу групу, але для початку, щоб представники двох найбільших фракцій – Партії регіонів та БЮТ – ходили на засідання бюджетного комітету".

"Я з цього приводу мав розмову з прем’єром. Вона обіцяла, що члени її фракції будуть ходити на засідання бюджетного комітету", - повідомив Литвин.

"Якщо зривається засідання бюджетного комітету, то це дає мені підстави говорити, що жодна зі сторін незацікавлена в ухваленні цього документу", - заявив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування