Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ООН готова підтримувати Тимошенко

Неділя, 1 листопада 2009, 20:43

Організації Об'єднаних Націй підтверджує свою готовність підтримати національні заходи з протидії пандемії грипу в Україні.

Постійний координатор системи ООН в Україні Олів'є Адам разом з представником ЮНІСЕФ Юкіе Мокуо та керівником бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я Ігорем Поканевичем зустрілися із заступником міністра охорони здоров'я Ігорем Яковенко, повідомляє представництво ООН в Україні.

"Ми співпрацюємо з урядом у визначенні потреб та пріоритетних напрямків для протидії пандемії грипу", - заявив Адам.

"Ми готові й надалі підтримувати уряд для забезпечення захисту громадян України, особливо найбільш уразливих груп - дітей та підлітків, вагітних жінок, людей похилого віку та людей з серйозними хронічними захворюваннями ", - сказав він.

"У понеділок, 2 листопада 2009 року ВОЗ направить групу експертів до України, щоби допомоги уряду України зупинити спалах грипу", - йдеться у повідомленні.

"Раніше в цьому році ВОЗ надала вичерпну інформацію МОЗ щодо грипу A/H1N1, його профілактику та лікування. ВОЗ надала Україні 61 000 курсів лікування Таміфлю, а також тести для ПЛР (полімеразної ланцюгової реакції у реальному часі) для ідентифікації вірусу A/H1N1 в українських лабораторіях", - йдеться у повідомленні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування