Литвин пожалівся, що на екран лізуть усі, кому не лінь

Понеділок, 2 листопада 2009, 12:58

Спікер Володимир Литвин відкидає ймовірність перенесення виборів у зв’язку з епідемією грипу.

Про це він заявив на брифінгу у понеділок.

"Цілком зрозуміло, що в практичній площині це питання не стояло і стояти не буде. Тим більше, що ви прекрасно розумієте, що в цьому не зацікавлені українські рейтингоносці", - сказав Литвин.

"Вони ладні будуть зробити все, щоб нагнітати страхи. Зверніть увагу, як дружно почали кричати, що жодних заходів не потрібно проводити, а самі не злазять з екранів", - додав він.

Литвин також сказав, що підтримує позицію про необхідність деполітизації проблеми епідемії і вважає неприйнятними деякі приклади політичної боротьбі на цьому ґрунті.

"Я вважаю, що якщо така біда виникла в країні, то має бути прийнято одне рішення, і в його розвиток мають забезпечуватися дії. А у нас з’явилися змагання, хто прийме рішення, звинувативши іншого", - сказав він.

"Якщо у нас всі вже розвантажують літаки, це означає, що нема чим зайнятися. Це саме стосується змагання, хто перший добіжить і розкаже, як вони допомагають людям", - додав спікер.

"Це є свідчення того, що, користуючись епідемією, намагаються вичавити собі максимум з виборчої кампанії", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...