Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин оголосив депутатам війну

Понеділок, 2 листопада 2009, 13:12

Голова Верховної Ради Володимир Литвин не підпише регламент ВР у разі наявності там норми щодо можливості скасування рішень спікера регламентним комітетом.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів після погоджувальної ради в понеділок.

За словами Литвина, регламентний комітет одностайно прийняв рішення про те, що він може скасовувати розпорядження голови Верховної Ради і вніс цю норму як уточнення до регламенту.

"Я заявив, що цього не буде за будь-яких обставин. Навіть якщо 450 депутатів проголосують за прийняття цього регламенту", - попередив голова Верховної Ради.

"Я його не підпишу і хай знайдуть іншу людину, яка підпише. Це ж треба додуматись до такого цинізму, щоб поставити на місце голову Верховної Ради", - додав він.

Литвин обурився тим, що регламентний комітет займається такими речами замість того, "щоб зайнятися депутатами, які чинять наругу над парламентом".

"Розпорядження голови Верховної Ради може скасовувати тільки Верховна Рада - будь ласка, хай вносять, голосують і скасовують, але тихцем я такі дії не дозволю зробити", - заявив спікер.

Як відомо, відповідну норму регламентний комітет почав обговорювати після розпорядження Литвина про позбавлення депутатів зарплати за дні, коли робота парламенту заблокована.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування