Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вірус вже забрав життя 70 українців

Понеділок, 2 листопада 2009, 19:50

Станом на 17:00 понеділка внаслідок епідемії грипу в Україні померло 70 осіб.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоровя.

Згідно з повідомленням 30 летальних випадків зафіксовано у Львівській області, 16 – у Тернопільській, 12 - в Івано-Франківській.

5 померло у Чернівецькій області, по 2 особи - у Волинській, Закарпатській та Рівненській області. У Хмельницькій області померла одна людина.

Крім того, як заявив заступник голови Хмельницької обладміністрації Микола Вавринчук, "так званий "свинячий" грип в області не зареєстровано".

Він також повідомив, що область отримала 15724 упаковки препарату "Таміфлю".

"Препарат пропорційно розподілено по районах, а також його частина спрямована в Хмельницьку міську інфекційну лікарню, обласну лікарню та онкодиспансер. У роздрібній торгівлі "Таміфлю" немає - його хворий пацієнт зможе безкоштовно отримати у лікарнях", - зазначив він.

Також облдержадміністрація замовила в МОЗ препарати "Аміксин" і оксолінову мазь. "В області не вистачає цих препаратів", - сказав Вавринчук, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Крім того, як повідомила прес-служба Львівської обладміністрації, Львівська область отримала 18 040 упаковок "Таміфлю", який у понеділок вночі прибув в Україну.

Як заявив заступник голови Львівської ОДА Ярослав Кашуба, препарат видаватимуть хворим лише за призначеннями лікарів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування