У "справі педофілів" перевірять альбом із фотографіями

Вівторок, 3 листопада 2009, 11:45

Адвокат потерпілих у "справі педофілів" хоче відвезти на експертизу до Франції альбом із фотографіями дітей, знайдений у головного підозрюваного.

Як пише "Сегодня", адвокат Андрій Циганков хоче відвезти до Франції для проведення експертиз один із двох альбомів з фото дітей, що були знайдені в квартирі Дмитра Полюховича, підозрюваного в розбещенні своїх прийомних дітей.

"Потрібно отримати висновок, на кого саме орієнтовані ці фотографії", - сказав Циганков.

"Другий альбом знаходиться у слідчого МВС – там фото з "Артеку" ще радянських часів. У мене ж альбом зі знімками, зробленими французьким фотографом (Клодін Дорі робила знімки з 1994 по 2003 роки, фото не порнографічні, але з елементами еротики, – альбом "Артек – влітку в Криму" вийшов у 2004 році в Парижі)", - сказав він.

"Психологи, які бачили альбом француженки, кажуть, що фото розраховані на дорослих, схильних до педофілії", - зазначив адвокат.

Циганков також повідомив, що його підзахисні поки не отримували запрошень на психологічні експертизи.

"На мій погляд, правоохоронці не зацікавлені в тому, щоб справа була розслідувана оперативно", - заявив адвокат.

Мама Полюховича Раїса Дмитрівна розповіла газеті, що досі не знає, хто саме розслідує кримінальну справу і до кого звертатися, щоб домогтися побачення з сином.

"Приїжджала француженка-фотограф в Артек, знімала на свій смак, а потім Дмитру подарувала цей альбом. Він часто дивувався смакам французів. Нехай адвокат їде до Франції", - сказала Раїса Полюхович.

Тим часом директор "Артеку" Борис Новожилов, за словами його прес-секретаря Людмили Лозової, як і раніше лежить у лікарні із серцевим захворюванням: "Але йому вже трохи краще".

Як відомо, у розбещенні й ґвалтуванні дітей, зокрема нібито в "Артеку", потерпілі діти та їхня мати Олена Полюхович звинувачують і народних депутатів БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування