Депутати приготувалися провалити закон про вибори

Вівторок, 3 листопада 2009, 11:49

Регіонал Олександр Єфремов прогнозує, що жодні зміни до закону про вибори президента не будуть ухвалені у вівторок.

Про це він заявив журналістам.

Єфремов нагадав, що сесійна зала має розглянути 3 альтернативні законопроекти (від БЮТ, Партії регіонів і президентський).

"На мою думку, жоден закон не буде прийнятий, оскільки вони представлені різними фракціями і не мають консолідованого підґрунтя", - сказав він.

"Тому, скоріше за все, доля в них наступна: ці закони будуть відхилені, і потім депутати створять комісію, яка напрацює цільний законопроект з урахуванням зауважень КС, і цей законопроект буде ухвалено", - додав Єфремов.

На репліку про те, що створення комісії – найкращий спосіб загубити законопроект, Єфремов запевнив, що робоча група може напрацювати документ за найкоротший час.

"Створюється робоча група спеціалістів, які за короткий проміжок часу напрацьовують документ. Ці документи можуть напрацьовуватися протягом однієї ночі", - сказав він.

Коментуючи можливість відставки міністра охорони здоров’я Василя Князевича, ініційовану Партією регіонів, Єфремов зазначив, що за наявною в нього інформацією, це питання "вирішили відкласти".

"Причина одна і дуже проста – на сьогодні завдання не в тому, щоб зняти з роботи когось з чиновників, а насамперед завдання полягає в тому, щоб навести порядок і зупинити епідемію", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування