Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Газета Гайдука і Тарути оголосила страйк

Вівторок, 3 листопада 2009, 15:29

У вівторок через страйк журналістів не вийшов номер газети "Экономические известия".

Про це пише Телекритика з посиланням на власні джерела у виданні.

За даними джерел, колектив газети оголосив страйк через заборгованість із заробітної плати.

З редакцією не повністю розрахувалися за серпень і навіть не починали виплачувати зарплату за вересень і жовтень. Страйк, за інформацією співрозмовників, підтримує весь колектив, у тому числі й редактура.

Як зазначили джерела, перед зривом номеру колектив звертався з листом до власників, зокрема до віце-президента Індустріальної групи Олександра Пилипенка, з вимогою розрахуватися з боргами, однак реакції не було.

Раніше колектив часто змушений був звертатися до Пилипенка з листами, але до страйків не доходило, оскільки зарплату виплачували.

Олександр Пилипенко відповів, що не знає, чому не вийшла газета. "Зараз буду з'ясовувати", - додав він, попросивши перетелефонувати за дві години.

Головний редактор "Экономических известий" Олександр Бердинських відмовився коментувати причини невиходу номеру. Також він сказав, що не знає, коли відновиться вихід видання.

Тимчасом колектив "Экономических известий" налаштований рішуче та має намір не виходити на роботу, доки не отримає грошей.

Згідно з інформацією Телекритики, у травні 2006 року контроль над "Экономическими известиями" отримали компанії, дружні ІСД Тарути і Гайдука.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування