Мер просить кандидатів скинутися на лабораторію

Вівторок, 3 листопада 2009, 19:05

Мер Львова просить кандидатів у президенти перерахувати частину передвиборних фондів на придбання вірусологічної лабораторії.

Про це йдеться у відкритому листі мера Андрія Садового кандидатам на посаду президента та лідерам партій, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

"Епідемія грипу оголила серед інших таку проблему, як брак діагностичного обладнання для швидкого визначення причин захворювання. У сусідній з нами Польщі, сучасні лабораторії для діагностики походження вірусів держава облаштувала у кожному воєводському місті", - зазначив він.

"Враховуючи, що Кабмін на три тижні заборонив проведення масових заходів, звертаюсь до вас з проханням перерахувати частину виборчих фондів на придбання сучасної вірусологічної та мікробіологічної лабораторії", - заявив Садовий.

Мер зазначив, що, "за попередньою інформацією, вартість такої лабораторії становить 1 млн 200 тис. євро".

"Львівська міська рада готова розмістити та обслуговувати цю лабораторію в найбільшій лікарні Західної України – Львівській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги. Така лабораторія могла б використовуватись як базова для Західної України", - йдеться у листі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування