Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка непокоять масові заходи

Вівторок, 3 листопада 2009, 19:57

Президент Віктор Ющенко жорстко контролюватиме виконання протиепідемічних заходів.

Про це заявив заступник глави секретаріату президента Петро Шатковський, повідомляє прес-служба глави держави.

"У зв’язку з цим викликають занепокоєння повідомлення про наміри деяких керівників установ, організацій, закладів та інших державних інституцій провести публічні заходи із запрошенням великої кількості людей, які час від часу з’являються у ЗМІ", - підкреслив Шатковський.

"Хочу нагадати, що проведення таких заходів прямо суперечить вимогам указу президента, яким уряд зобов’язано невідкладно запровадити обмеження у проведенні масових культурно-розважальних та інших заходів, пов’язаних з великою скупченістю людей", - зазначив він.

Крім того, у повідомленні зазначається, що проведення цих заходів суперечить постанові Кабміну про запобігання поширенню грипу типу А/H1N1.

Заступник глави секретаріату закликав керівників усіх органів державної влади і місцевого самоврядування, підприємств і організацій у жодному разі не допустити проведення заходів, які ставлять під загрозу здоров’я громадян.

Шатковський також нагадав, що Генпрокуратура здійснює нагляд за додержанням законів про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення та його захист від інфекційних хвороб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування