Янукович похвалився, що ПР допомогла виготовляти мазь

Вівторок, 3 листопада 2009, 20:40

На одному фармацевтичному підприємстві Полтавщини поновлено виробництва оксолінової мазі.

Про це заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович в ефірі Київської обласної телекомпанії, повідомляє прес-служба партії.

"Кілька днів тому у Полтавській області ми знайшли фармацевтичне підприємство, яке випускало таку мазь. Але для поновлення її випуску у них був відсутній один з компонентів", - сказав він.

"Ми терміново вийшли на ті підприємства, які випускають потрібний компонент, і практично з понеділка це підприємство запрацювало і почало виготовляти таку потрібну зараз людям оксолінову мазь", - заявив Янукович.

За його словами, "Партія регіонів подбає про те, щоб вже найближчими днями налагодити на низці підприємств виготовлення марлевих пов‘язок, а також завезе необхідну їх кількість з-за кордону".

"Ми закликали усіх політиків, і особливо кандидатів у президенти, щоб вони спрямували хоча б частину коштів, запланованих для агітації виборців, на придбання ліків, пов‘язок, профілактичних засобів тощо", - зазначив лідер регіоналів.

"Особисто я, наскільки у мене буде така можливість, займуся придбанням для регіонів України і ліків, і засобів профілактики", - пообіцяв він.

"Ми ухвалили рішення про те, щоб частину коштів з виборчого фонду кандидата у президенти спрямувати на гуманітарну допомогу", - наголосив Янукович.

"Також ми відкрили благодійний рахунок, на який зараз збираємо кошти, завдяки яким ми будемо відшукувати можливість для виготовлення захисних пов’язок, їхнього придбання в інших країнах, де вони ще є", - сказав він.

"Ми будемо всі ці засоби лікування і профілактики доставляти практично в усі регіони України", - пообіцяв лідер регіоналів.

Янукович також закликав "керівників аптечного бізнесу йти назустріч людям".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування