На Львівщині обстріляли авто регіонала

Четвер, 5 листопада 2009, 10:08

4 листопада двоє невідомих у Львівській області обстріляли автомобіль голови місцевої молодіжної організації Партії регіонів Юрія Березовського.

Як повідомив УНІАН сам Березовський, він разом із товаришем повертався з Пустомит до Львова, куди їздив у приватних справах.

"Це трапилося о 15.00. Приблизно за три кілометри від Пустомит ми зробили зупинку і вийшли з машини. Саме в цей момент пролунали постріли. Кулі, на щастя, влучили лише в машину", - розповів Березовський.

Він зазначив, що встиг побачити лише, як двоє невідомих заскочили в автомобіль "Део-Ланос" сріблястого кольору і на великій швидкості зникли з місця події.

"Я не знаю, з чим це може бути пов‘язано. Ми відразу викликали працівників міліції, вони ведуть розслідування", - зазначив Березовський.

У прес-службі облорганізації Партії регіонів повідомили, що жодних заяв з приводу цієї події поки що не буде.

"Куля влучила в одну із задніх дверцят автомобіля. Дивом вона не зачепила бензобак, тоді б трагедії не уникнути. Зараз ведеться слідство, працівники міліції встановлюють автомобіль "Део-Ланос" (на ньому навіть не було номерних знаків), на якому зникли нападники, проводяться заходи із встановлення осіб зловмисників", - зазначається у повідомленні прес-центру.

Правоохоронці поки що не коментують інцидент.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування