У Севастополі знайшли мертвим військового ЧФ РФ

Четвер, 5 листопада 2009, 11:12

У Севастополі внаслідок кульового поранення в голову помер начальник топографічної служби бригади морської піхоти ЧФ РФ.

Про цей інцидент повідомляє УНІАН із посиланням на джерело в штабі ЧФ Росії.

За даними видання "Флот2017", 3 листопада у службовому кабінеті був знайдений мертвим начальник топографічної служби 810-ї окремої бригади морської піхоти ЧФ РФ. Смерть наступила в результаті кульового поранення в голову.

Офіцера знайшли мертвим військовослужбовці добового наряду з пістолетом у правій руці. Біля нього була знайдена записка з текстом "Прошу в моей смерти никого не винить".

За інформацією видання, перед цим капітан-лейтенант (1982 року народження) заступив у добовий наряд помічником оперативного чергового бригади морської піхоти, одержав пістолет ПМ і 16 патронів до нього.

Тіло відвезли у військово-морський госпіталь ЧФ РФ.

На даний час дізнавачами ЧФ Росії здійснюється дослідча перевірка у рамках статті 110 Кримінального кодексу РФ "Доведення до самогубства".

Як заявляють в українських правоохоронних органах, до них офіційних повідомлень щодо смерті військовослужбовця на території військової частини ЧФ РФ від командування флоту або співробітників військової прокуратури ЧФ РФ не надходило.

Як відомо, 4 листопада голова СБУ Валентин Наливайченко повідомив, що жителі Севастополя знайшли і передали СБУ секретні документи ЧФ РФ, які були загублені.

Втім, про зв`язок між цими двома подіями поки що ніяких даних немає.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування