Наливайченко пояснив, чому Кислинський потрапив в СБУ

Четвер, 5 листопада 2009, 15:20

Голова СБУ Валентин Наливайченко вважає, що поява у відомстві таких людей, як Андрій Кислинський, - це ціна демілітаризації служби.

Про це він заявив в ефірі Радіо "Свобода", коментуючи те, що на роботу в СБУ було взято людину без належної освіти і диплома – Кислинського.

"Як таке можливо? Це є ціна демілітаризації служби, якщо хочете відвертої від мене відповіді", - сказав Наливайченко.

"Ми зараз залучаємо держслужбовців дуже широко. І члени колегії, керівництво на 50% зараз держслужбовці, від Наливайченка починаючи", - пояснив він.

Голова СБУ підтвердив, що він "дійсно пропонував перевестися людині Андрію Кислинському з секретаріату президента, коли він там працював".

"І він шляхом переведення був призначений в нас. Так само і я подавав проект указу президента (про звільнення Кислинського), як тільки було підтверджено міністром освіти України Вакарчуком (що диплом Кислинського не справжній)", - сказав він.

"Пан Іван підтвердив це. Для мене це надзвичайно чесна і шанована людина. І після цього невідкладно була внесена пропозиція президентові про звільнення (Кислинського з посади заступника голови СБУ). Що президент, до речі, й зробив, не сумніваючись ні секунди. Тому ми виконуємо указ президента", - сказав Наливайченко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...