Лукашенко розповів Ющенку, як його син переносив балон газу через кордон

Четвер, 5 листопада 2009, 16:54

Президент Білорусі Олександр Лукашенко розповів, що його син під час служби у спецназі допоміг українцю перенести балон газу через кордон.

Про це він сказав у промові з приводу за підсумками переговорів з президентом Віктором Ющенком, текст якої розміщено на сайті президента.

"Я дуже часто, Вікторе Андрійовичу, розповідаю про особисте. Не тільки про той період своєї молодості і служби в Західному прикордонному окрузі, але я якось тобі розповідав про позицію вже сімейну. Коли вже мої діти служили в тих військах, де ми з тобою проходили службу, у прикордонному спецназі, і проводили операції разом з українцями на кордоні з Україною - ми це завжди робимо разом", - почавЛукашенко.

"Коли вкотре із такого рейду приїхав додому мій старший син, я запитав: де ви були? "На українському кордоні". "І що робили?" "Ти будеш сваритися, але я тобі розповім один випадок. Вони затримують українця на території Білорусі з якимось балоном пропану. Вони там обмінювали цей газ на зерно й так далі. Ну, ти не сварись на мене, але я йому допоміг через кордон газ перенести". Я кажу: "Ну й правильно зробив", - додав він.

Лукашенко також запевнив, що у українців "ніколи не буде проблем з білорусами".

"За великим рахунком, у вас їх ніколи й не було", - зазначив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування