Депутатів хвилюють дорогі подарунки Луценка і порно

П'ятниця, 6 листопада 2009, 09:54

Прем’єра Юлію Тимошенко повідомити про сплату главою МВС Юрієм Луценком податку з доходу у зв’язку з отриманням коштовних подарунків.

Відповідний запит регіоналки Олени Бондаренко оголосив на засіданні парламенту у п’ятницю спікер Володимир Литвин.

Водночас БЮТівець Володимир Бондаренко звернувся до голови МВС, голови СБУ та до генпрокурора "щодо неналежного розслідування справи за фактом посягання на життя народного депутата у зв’язку з державною та громадською діяльністю".

БЮТівець Володимир Яворівський надіслав запит до міністра закордонних справ "щодо окупації російськими військовими ЧФ українських містечок, маяків Криму, на які не допускають громадян України".

Член Блоку Литвина Олег Зарубінський звернувся до СБУ "щодо реальності проявів екстремізму під час виборчої кампанії 2010 року та їх упередження з боку правоохоронних органів".

У свою чергу БЮТець Микола Томенко та НУ-НСівець Юрій Кармазін звернулися до голови Держкомітету з питань технічного регулювання споживчої політики та до голови Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі щодо порушення журналом "Афіша" законодавства про рекламу "у зв’язку з систематичною публікацією оголошень про надання інтимних послуг та інших порнографічних матеріалів".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News