Литвин каже, що надзвичайний стан нічого не дасть

Субота, 7 листопада 2009, 14:43

Голова Верховної Ради Володимир Литвин не бачить підстав для прийняття рішення про введення в Україні надзвичайного стану у зв`язку з епідемією грипу.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів у суботу під час робочої поїздки до міста Умань, повідомляє прес-служба парламенту.

Литвин зазначив, що розмови про введення надзвичайного стану в Україні під час епідемії грипу є своєрідною "пробою на реакцію суспільства на введення надзвичайного стану".

"Будь-яке введення надзвичайного стану нічого не дасть, бо немає відповідного діалогу", - підкреслив Голова Верховної Ради України.

Литвин також нагадав, що "будь-яке рішення з цього приводу повинно бути підтверджене рішенням парламенту". Керівник парламенту при цьому висловив думку, що у цьому "не зацікавлені ні фракція Партії регіонів, ні фракція БЮТ, а це більше 300 голосів".

За словами В.Литвина, "не було б виборів – не було б розмови про епідемію". Він зауважив, що статистика свідчить про високий рівень смертності і від інших хвороб та трагедій на дорогах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування