Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ заважають перевірити рахунки судді, на якого вказав колядник Зварич

Субота, 7 листопада 2009, 17:15

Глава СБУ Валентин Наливайченко заявляє, що керівництво Вищого адміністративного суду перешкоджає перевірці рахунків глави Вищого адмінсуду Олександра Пасенюка.

Про це Наливайченко сказав журналістам у суботу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я відповім так: ніякого співробітництва зі слідством. Більш того, вони (керівники суду) не допускають перевірку. Тому зараз разом з Генеральною прокуратурою зібрана слідчо-оперативна група, яка визначає заходи", - сказав він.

На уточнююче питання, чи не проводилася ця перевірка в рамках заяв екс-судді Зварича, Наливайченко відповів: "Це окрема справа, я б так її назвав. Вона - фактова. Поки що, поки не буде задокументовано в бухгалтерії, у самому приміщенні те, що визначив слідчий, те, що необхідно зареєструвати... Але робота триває. І ми залучили Нацбанк. Тобто, будемо діяти згідно з законом".

Як повідомлялося, 24 жовтня тижневик "Дзеркало тижня" з посиланням на свої джерела повідомив, що СБУ направила в НБУ лист про необхідність перевірки всіх банківських рахунків і депозитних скринь, відкритих в українських фінансових установах на ім'я голови Вищого адміністративного суду Пасенюка.

Перевірка рахунків Пасенюка, ймовірно, пройде в рамках оперативної справи, порушеної на підставі свідчень екс-голови Львівського апеляційного адміністративного суду Зварича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування