Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ поскаржилися, що не можуть скасувати ідею Януковича

Понеділок, 9 листопада 2009, 15:13

Фракція БЮТ не буде реєструвати у парламенті законопроект про скасування соціальних стандартів.

Про це повідомила голова парламентського комітету з питань регуляторної та промислової політики Наталя Королевська (БЮТ).

"Подати просто законопроект про скасування соціальних стандартів складно. Зараз ми не нараховуємо голосів у парламенті", - сказала вона.

Разом з тим депутат повідомила про створення робочої групи з числа членів парламентського комітету з питань регуляторної та промислової політики та Міністерства промислової політики для підготовки альтернативного законопроекту.

За словами Королевської, метою законопроекту стане соціальний захист підприємств та їх працівників. Зокрема, будуть передбачені заходи щодо недопущення кадрових скорочень.

"Протягом двох тижнів опрацюємо (законопроект)...і тоді будемо подавати альтернативний законопроект", - сказала депутат.

Як відомо, президент Віктор Ющенко підписав закон про підвищення соціальних стандартів і направив до Верховної Ради свої пропозиції щодо змін до закону про держбюджет на 2009 рік, які дозволять виконати підписаний закон.

6 листопада Верховна Рада затвердила поправки до держбюджету, якими встановлюються механізми фінансування підвищення соціальних стандартів з 1 листопада.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування