Богатирьова просить Ющенка проконтролювати телевізор

Понеділок, 9 листопада 2009, 17:37

Кабмін має терміново розробити графік проведення вакцинації населення проти грипу для регіонів.

Про це заявила секретар Ради нацбезпеки і оборони Раїса Богатирьова на нараді президента Віктора Ющенка з членами надзвичайної протиепідемічної комісії при Кабміні, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Я звертаюся до уряду протягом тижня надати регіонам графік проведення вакцинації, інформацію про те, де вона буде проводитися і в який період", - сказала Богатирьова.

Вона наголосила, що голови обласних державних адміністрацій скаржаться на те, що не мають поняття, як проводити вакцинацію населення.

Богатирьова також звернулася до Ющенка з проханням взяти під особистий контроль виконання рішення РНБО про випуск на центральних телеканалах спеціальних програм за участю лікарів, які б надавали населенню кваліфіковану інформацію про лікування і профілактики грипу.

Крім того, вона також звернулася до присутніх на нараді першого віце-прем'єра Олександра Турчинова і віце-прем'єра Івана Васюника з проханням посприяти найшвидшому ухваленню Верховною Радою закону про заборону реклами противірусних препаратів, які не допомагають при лікуванні грипу, а іноді навіть завдають шкоди організму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування