Богословська: "Українці тримають велику дулю в кишені"

Вівторок, 1 грудня 2009, 09:39

Інна Богословська вважає, що має шанс стати президентом, бо виборці зневірилися у своїх колишніх політичних "ідолах".

"Щодня росте число тих, хто не визначився зі своїм вибором", - заявила вона газеті "Комерсант-Україна".

"Щодня усе більше людей відвертаються від своїх колишніх ідолів – від Тимошенко відвертається Західна Україна, від Януковича – Південно-Східна Україна", - додала Богословська.

За її словами, "останні реальні опитування – не ті, котрі нам впарюють політтехнологи, а соцдослідження в регіонах, які заслуговують на довіру, – показують, що близько 60% людей, які збираються голосувати, не визначилися з кандидатом".

"Якщо говорити про дослідження, проведені на загальнонаціональному рівні, то соціологи самі визнають, що зі 100 запропонованих анкет відповідають тільки на 35, тобто 65 осіб відповідати відмовляються. Це означає, що сьогодні жодні соціологи не можуть реально сказати, про що думають українці", - заявила Богословська.

"Українці тримають велику дулю в кишені, і ці вибори можуть виявитися величезним сюрпризом для всіх", - упевнена вона.

Говорячи про свої погляди, Богословська сказала, що головне завдання – "забезпечити сучасні стандарти життя кожній людині".

"Для того й існує Нацбанк, щоб мати можливість емітувати гроші для капітальних вкладень, тих же держзамовлень для реформи ЖКГ, залізниць, енергетики. Це ті інвестиційні проекти, під які держава не тільки може, а зобов'язана друкувати гроші, вкладати їх туди", - сказала вона.

"Потім, через 8-18 місяців, коли ці гроші вийдуть у споживчий обіг, грамотний міністр фінансів завжди зуміє їх зібрати і вивести з обігу", - додала кандидат у президенти.

Коментуючи звинувачення в розпалюванні сепаратистських настроїв, Богословська зазначила: "Підтримки ідеї сепаратизму в народі немає. Відділення від України не хочуть навіть кримчани, хоча ще 5 років тому 80% жителів півострова хотіли приєднатися до Росії. Сьогодні цей відсоток дуже низький".

За її словами, така ситуація збережеться, якщо статус автономії буде наповнено "реальним змістом" – можливістю самостійно регулювати оподатковування, вирішувати питання землекористування і т.д.

Богословська також сказала, що її запитання до виборців на плакатах "Хочете ще п'ять років такого життя?" – це "вхідне" гасло. "Зараз ви побачите нове: "Країні потрібна нова влада і президент-захисник!", - повідомила вона.

На питання, хто фінансує її кампанію, Богословська відповіла: "У мене величезна кількість партнерів, тих, хто піде на парламентські і місцеві вибори. Ми працюємо в складчину. Якщо ви шукайте серед нас олігархів, то їх немає".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування