Партія Балоги обирає між Ющенком і Януковичем

Вівторок, 1 грудня 2009, 13:02

“Єдиний Центр” може підтримати на виборах чинного президента Віктора Ющенка, або лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Про це заявив голова ЄЦ Ігор Кріль, повідомляє прес-служба партії.

Він повідомив, що в обласних організаціях і місцевих партійних осередках проводиться своєрідне рейтингове опитування, за підсумками якого будуть сформовані пропозиції керівництву партії.

"На сьогодні у фокусі дискусії є Ющенко та Янукович. Вельми показовим є той факт, що більшість наших партійців категорично відкинула можливість будь-якої підтримки Тимошенко. Кандидати другого ешелону, тим більше екзотичні фігури, переважно не розглядаються взагалі", - сказав Кріль.

Він наголосив, що партія проводить це внутрішнє опитування для того, "щоб визначити набір цінностей, які політична сила прагне втілити в життя через підтримку того чи іншого кандидата".

"Це не розрахунок і не торг, на кого поставити, щоб виграла партія. Ми намагаємося визначити, якою має бути наша участь у виборах, щоб виграли суспільство та вся країна, незалежно від регіонів і партійних кольорів", - сказав Кріль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування