Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бродський віддав свою кандидатську квоту Януковичу

П'ятниця, 4 грудня 2009, 09:47

Кандидат у президенти Михайло Бродський віддав половину своєї квоти у виборчих комісіях штабам Віктора Януковича.

"Я запропонував свої квоти іншим кандидатам, щоб не було порожніх місць у комісіях. Не пропонував тільки Тимошенко і Ющенку", - розповів він в інтерв'ю "Комерсант-Україна".

"Основну частину, десь 50%, взяли штаби Януковича. "Вільними демократами" я заповнив десь 20% – скільки їх було. Інше розібрали інші кандидати. Я не буду уточнювати, хто саме, у різних регіонах по-різному", - додав бізнесмен.

Бродський визнав, що не зможе перемогти на виборах президента. "Я хочу донести людям свої думки... Але якби я не був кандидатом, мене б не показували по телевізору і ви б не приїхали до мене брати інтерв'ю. У всякому разі безкоштовно", - зазначив він.

За словами Бродського, на свою агітацію він готовий витратити близько 10 млн. грн.

На запитання про те, наскільки велика імовірність того, що напередодні 17 січня він оголосить про підтримку іншого кандидата, Бродський відповів: "Я не заперечую, що в 2004 році був технічним кандидатом Ющенка Віктора Андрійовича".

"Я агітував за нього на мітингах і під час безкоштовних телеефірів, за моїми квотами у виборчі комісії йшли його люди. І знаєте, я не шкодую про це, оскільки після 2004 року ми можемо сказати, що самі вибираємо собі владу", - пояснив бізнесмен.

"У 2007 році самі вибрали Юлю – тепер самі "їмо". І після цих виборів (2010 року) людям теж нічого буде нарікати. Самі будуть винуваті", - додав він.

На зауваження про те, що Бродського вважають технічним кандидатом, він сказав, що читав про це в інтернеті.

"Пишуть, що я технічний кандидат Гриценка, Яценюка, Януковича. Але це не так, я кажу правду. От Ратушняк – класичний технічний кандидат Тимошенко. Його завдання – дискредитувати Яценюка", - розповів кандидат.

"Супрун – технічний кандидат Тимошенко. Рябоконь, у юридичній компанії якого всі партнери співпрацюють з "бютівцями", – цілком можливо, теж", - додав він.

На думку Бродського, Олександр Пабат і Інна Богословська – не технічні кандидати. Менше число технічних кандидатів на виборах 2010 у порівнянні з 2004 роком Бродський пояснив збільшенням реєстраційного внеску до 2,5 млн. грн.

Розповідаючи про свій майбутній вибір, Бродський сказав, що обиратиме між Арсенієм Яценюком, Анатолієм Гриценком і Сергієм Тігіпком.

"Буду вибирати шляхом відрізання того, чого не приймаю. У кого залишиться більше, за того і проголосую", - пояснив бізнесмен.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування