Тимошенко не піде на свято Ярославського, бо "вона працює"

Субота, 5 грудня 2009, 12:34

Прем’єр Юлія Тимошенко упевнена, що всі 4 міста України, визначені раніше УЄФА, приймуть "Євро-2012".

Про це вона сказала, відвідуючи реконструйований стадіон "Металіст" у Харкові у суботу.

"Під час фінансової кризи ми довели, що можемо впоратися з усіма проблемами. І тому я впевнена, що "Євро" прийматимуть усі 4 міста України", - сказала Тимошенко.

Вона подякувала бізнесмену Олександру Ярославському за інвестиції у реконструкцію стадіону.

"Я дякую усім організаторам і пану Ярославському за те, що він вклав 100 мільйонів гривень у реконструкцію стадіону, а також веде роботу з реконструкції терміналу Харківського аеропорту", - сказала Тимошенко.

Прем’єр також наголосила на важливій ролі об’єднання бізнес-структур навколо інвестування в об’єкти "Євро-2012".

"Я хочу відзначити, що об’єднання великих, потужних, прозорих і чесних бізнес-структур та їх кіл, безумовно, має велике значення для підготовки до Євро-2012", - сказала вона.

"Я хочу, щоб ви вірили в Україну, у наші можливості. Нехай відчуття неповноцінності, яке системно нав’язуються Україні і українцям недолугими політиками, піде з нашого життя", - додала Тимошенко.

Відповідаючи на запитання журналістів, чому її не буде на відкритті стадіону разом з президентом Віктором Ющенком і лідером Партії регіонів Віктором Януковичем, як на відкриття стадіону "Донбас Арена", Тимошенко зазначила, що на сьогоднішній день в Україні складається традиція, коли "вона працює, а вони святкують".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування