Ющенко і Тимошенко запевнили, що армія ще боєздатна

Неділя, 6 грудня 2009, 10:53
Ющенко і Тимошенко запевнили, що армія ще боєздатна.

Попри труднощі з фінансуванням українська армія зберегла належну боєготовність

Про це заявив президент Віктор Ющенко у своєму вітанні з нагоди Дня Збройних Сил, повідомляє його прес-служба.

"Наші Збройні Сили - це боєздатне військо, передова зброя й техніка, високий потенціал військовослужбовців. Головна сила армії - український воїн, відданий патріот, людина честі й обов'язку, що стоїть на сторожі держави й народу", - йдеться у вітанні.

"Як президент і верховний головнокомандувач я приділяю постійну увагу зміцненню обороноздатності війська, забезпеченню гідних умов для життя і служби військовослужбовців", - зазначив Ющенко.

Президент наголосив: "Наша мета - створити модерну професійну армію, яка повністю відповідатиме євроатлантичним стандартам".

"За останні 5 років ми досягли обнадійливих успіхів у проведенні військових реформ - укладено новий стратегічний план застосування Збройних Сил, розроблено нову систему їх комплектування. Армія отримала майже 80 нових зразків озброєння та техніки", - йдеться у вітанні.

Крім того, військовослужбовців привітала прем'єр Юлія Тимошенко.

"Завдяки мужності та професіоналізму у ході миротворчих операцій українські військовослужбовці здобули молодому війську незалежної України повагу і визнання у багатьох народів світу", - йдеться у її вітанні, повідомляє прес-служба уряду.

"Глибоко вдячна вам, солдатам, сержантам і офіцерам, за чесну, сумлінну та самовіддану ратну службу, за те, що навіть в умовах світової фінансової кризи Збройні Сили демонструють високий рівень боєздатності, майстерності, надійності та сприяють стабільності в українському суспільстві", - зазначила Тимошенко.

"Уряд докладає всіх зусиль для подальшого розвитку Збройних Сил, забезпечення гідних соціальних стандартів військовослужбовцям та їх родинам, працівникам і ветеранам військової служби", - запевнила прем'єр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування