Тимошенко хоче заборонити Ющенку і Януковичу ходити на футбол

Понеділок, 7 грудня 2009, 16:05

Прем'єр Юлія Тимошенко пропонує заборонити Віктору Ющенку й Віктору Януковичу ходити на футбол.

Про це вона написала в своєму блозі з нагоди програшу "Металіста" "Оболоні".

"От, знову ця тема... Ніяк її не оминути. Про те, що Віктор Янукович на диво везуча людина, я вже якось висловлювалась (про собачку на ім'я "Щасливчик", пригадуєте?). Але, здається, що цим "феноменальним фартом" Віктор Федорович може не лише сам хворіти, але й здатен вражати інших", - написала Тимошенко.

За її словами, "як тільки на трибуні з'являються Ющенко і Янукович, - чекай невдачі".

"І як тут не пригадати матч Україна-Греція, коли наші втратили путівку до Південно-Африканської Республіки, що сама буквально пливла їм у руки. Чому? Та тому, що два "везучі" політики прийшли на вирішальний матч і передали свою фартову ауру цілій українській збірній. Словом, як написали б Ільф та Петров, із цієї хвилини збірна була приречена...", - заявила вона.

"З огляду на це у мене пропозиція. Я хочу заборонити першим особам держави та одіозним політикам ходити на футбол, особливо на вирішальні матчі. Хай сидять вдома і дивляться матчі по телевізору. Причому поодинці, а не разом. І тільки у запису. Бо прямі трансляції також небезпечні. Раптом "воно" і по телевізору передається..", - додала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News