У Ющенка переконані, що Рада дасть грошей на вибори

Вівторок, 8 грудня 2009, 00:22

Парламент прийме рішення про виділення необхідних коштів для проведення президентських виборів.

Про це заявив заступник глави секретаріату президента Олександр Шлапак в ефірі телеканалу ICTV.

"У парламенті був закон щодо фінансування виборів. Він був упакований в перелік багатьох інших проблем, в тому числі і конфліктних. Президент запропонував своє бачення, як треба профінансувати вибори", - сказав він.

"Однак, на жаль, він не був підтриманий парламентом", - додав Шлапак.

"Однак я вірю, що стосується фінансування виборів, парламент сконсолідується і обов'язково прийме рішення про виділення необхідних коштів для проведення цивілізованих виборів у наступному році", - наголосив заступник глави секретаріату.

Як відомо, раніше заступник голови ЦВК Андрій Магера заявив, що якщо фінансування президентських виборів не буде визначено, то у ЦВК не буде коштів на оплату зарплати членам комісії, послуг засобів зв'язку і транспорту, виготовлення виборчої документації, в тому числі бюлетенів.

Крім того, заступник глави секретаріату заявив, що президент Віктор Ющенко виступає за утвердження в Україні економічної свободи.

"Натомість позиція прем'єра - це, на жаль, позиція державного монополізму. Максимальні повноваження стягнути в центр, командувати всіма - від маленької ферми до великих підприємств", - сказав Шлапак.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування