Суддя побив двох міліціонерів – але справи не буде

Вівторок, 8 грудня 2009, 15:17
 

Прокуратура відмовила у порушенні справи проти районного судді Одеської області, який наніс тілесні ушкодження двом міліціонерам.

Про це повідомляє Департамент зв'язків з громадськістю МВС.

29 жовтня працівник райвідділу ГУ МВС в Одеській області повертався додому. До нього на авто під'їхав суддя районного суду.

Останній "брутально висловлюючись, почав вимагати, щоб міліціонер сів до нього в авто для бесіди щодо того, як потрібно розкривати злочини".

"Суддя був у стані помітного алкогольного сп'яніння, тому працівник міліції відмовився сідати в авто і запропонував поговорити наступного дня", - повідомляють в МВС.

Після цього суддя, знаходячись за кермом авто, навмисно збив ним правоохоронця. Від удару міліціонер впав у кювет та отримав численні тілесні ушкодження.

Тілесні ушкодження від зловмисника також отримав і працівник відділення ДАІ. За його словами, при оформленні ДТП суддя намагався завести автомобіль, а на прохання не робити цього - не реагував.

Коли працівник міліції спробував забрати ключі запалення, зловмисник наніс йому удар в обличчя.

Після цього на суддю вдягли наручники і посадили на переднє сидіння службового авто, однак він агресивної поведінки не припинив і вибив ногами переднє скло.

Після оформлення необхідних матеріалів про цю подію суддю відвезли до місця його проживання.

Наприкінці жовтня матеріали за фактом отримання двома працівниками міліції тілесних ушкоджень були направлені до прокуратури району Одеської області.

На початку листопада прокуратура винесла постанову про відмову в порушенні кримінальної справи за згаданими фактами "за відсутністю в діянні складу злочину".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування