Віра Іванівна склала компанію Тимошенко і розказала, що в Ющенка росте рейтинг

Середа, 9 грудня 2009, 13:34

Голова політради "Нашої України" Віра Ульянченко  заявляє про перелам виборчої кампанії і зростання рейтингу Віктора Ющенка.

Про це вона заявила на зустрічі з президентом Європейської Народної Партії Вільфредом Мартенсом в рамках з'їзду ЄНП, що проходить 9-10 грудня у Бонні, повідомляє прес-служба НУ.

Ульянченко зауважила, що на сьогоднішній день зарано передрікати результати президентських виборів в Україні, оскільки зараз спостерігається перелам кампанії і зростання рейтингу Ющенка.

"Саме навколо чинного президента і кандидата в президенти Ющенка згуртовується той електорат, який хоче зберегти в Україні свободу та кому дорога демократія", - сказала вона.

Також голова політради "Нашої України" вважає, що ті кандидати в президенти, яким небайдужа доля України і які сповідують європейський курс, мають підтримати Ющенка.

"Позиція чинного президента  чітка: наш дім - це Європа", - наголосила вона.

Крім того, Віра Ульянченко та Роман Безсмертний передали від голови партії Віктора Ющенка вітання Вільфреду Мартенсу і впевненість у тому, що його буде переобрано президентом ЄНП, оскільки ця людина дуже багато робить для розвитку демократичного руху в Європі.

У свою чергу, президент Європейської Народної Партії привітав участь партії "Наша Україна" у з'їзді ЄНП і висловив переконання в тому, що Україна не зверне з демократичного шляху в тому різнобарв'ї кандидатів, яке є на сьогодні, та збереже свою свободу, демократію і рух до європейської сім'ї.

"Це була тепла, дружня і одночасно плідна зустріч", - сказав, підбиваючи підсумки розмови, Голова Центрального виконкому "Нашої України" Роман Безсмертний.

В ході зустрічі він також зауважив, що "Наша Україна" відродила активну діяльність, і налаштована на високий результат на найближчих виборах. Крім того, Безсмертний підкреслив, що співпраця "Нашої України" з Європейською Народною Партією дуже важлива у контексті євроінтеграції України.

Як відомо, Віктор Ющенко вкотре не поїхав на з'їзд ЄНП. Натомість там перебуває Юлія Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...