У Тимошенко поклялися, що не наживаються на "ветеранських окулярах"

Середа, 9 грудня 2009, 19:01
В уряді заявили, що про жодне замороження зарплат, пенсій та соцдопомоги або зміну пенсійного віку йтися не може.

Про це йдеться у заяві прес-служби уряду, в якій спростовуються заяви регіонала Михайла Папієва про зобов'язання уряду перед Міжнародним валютним фондом.

"Напевно, повністю корумпованому екс-міністру праці та соціальної політики важко уявити, що існують уряди, для яких на першому місці стоїть добробут людей, а не нажива на ветеранських окулярах", - йдеться у документі.

"Нагадуємо, що уряд Тимошенко протягом важкого кризового 2009 року жодного разу не затримав виплату пенсій та зарплат", - наголосила прес-служба.

"Більше того, уряду вдалося поступово підвищувати пенсії на солідні суми - на відміну від тих жалюгідних 60 копійок, які Партія регіонів кинула пенсіонерам як подачку під соусом "підвищення соцстандартів", - заявили у Кабміні.

"Хочемо також нагадати Партії регіонів, що ідею збільшення пенсійного віку днями озвучили саме ваші партнери з секретаріату президента", - зазначається у документі.

У Кабміні пошкодували, що "регіонали" продовжують практику введення українців в оману та видавання своїх хворобливих здогадок за дійсне".

Як відомо, раніше Папієв заявив, що уряд готовий піти на заморожування зарплат, пенсій і соціальної допомоги та підвищення пенсійного віку заради отримання чергового траншу від МВФ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування