Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПР знає, що антигрипозний мільярд можна тільки вкрасти

Середа, 9 грудня 2009, 22:28
На наступному пленарному тижні Верховна Рада одним з перших питань розгляне виділення коштів для системи охорони здоров'я.

Про це заявив перший віце-спікер Олександр Лавринович (Партія регіонів) в ефірі 5 каналу.

"У нас є дуже великі проблеми з системою охорони здоров'я...Наступний пленарний тиждень розпочнеться з того, що це питання буде запропоновано на розгляд одним із самих перших", - сказав він.

"Ще два тижні тому була запропонована сума, яка реально обрахована. Давайте проголосуємо, щоб 200 мільйонів гривень вже почали використовувати для закупівлі того, що потрібно медицині", - наголосив перший віце-спікер.

Коментуючи заяву першого віце-премєра Олександра Турчинова, який закликав Партію регіонів підтримати виділення 1 мільярду гривень на боротьбу з епідемією грипу, Лавринович сказав: "Якщо б навіть було прийнято рішення про виділення таких коштів, то їх можна виключно вкрасти".

За його словами, такі кошти "неможливо законно використати". "Можливо, вони хочуть додати до тих 70 мільярдів гривень, які розійшлися з держбюджету при одноосібному вирішенні питання, які закупівлі здійснювати?", - запитав регіонал.

"В нас грип передається переважно через ЗМІ від урядовців. У нас абсолютно новий вид грипу, якого в світі ще не знали", - додав Лавринович.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування