Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок: "Ющенко веде переговори хіба що з Януковичем"

Вівторок, 5 січня 2010, 13:26

Олег Тягнибок стверджує, що Віктор Ющенко не вів із ним переговорів про єдиного кандидата у президенти, а навпаки укладає домовленості з Віктором Януковичем.

"Усе вказує на те, якщо Ющенко й веде з кимось переговори, то хіба що з Януковичем", - заявив лідер ВО "Свобода" під час зустрічі з мешканцями міста Стрий Львівської області у понеділок, повідомляє у вівторок прес-служба "Свободи".

"Жодних переговорів чи з самим Віктором Ющенком чи з його оточенням ні я особисто, ні будь-хто зі "Свободи" не вели і зараз не ведемо. Більше того - не бачимо у цьому жодного сенсу", - заявив Тягнибок.

Він зазначив, що востаннє мав зустріч із Ющенком напередодні президентських виборів у липні 2004 року.

"Наше об'єднання ("Свобода") першим ще в лютому 2005 року - одразу після інавгурації Віктора Ющенка - пікетувало секретаріат президента з протестом проти призначення на владні посади одіозних кучмістів та з вимогою скасувати відповідні укази, які видав Віктор Ющенко", - нагадав Тягнибок.

"Усі інші, кого у своїх неадекватних заявах згадує Ющенко, тоді ще носили за ним помаранчевий шлейф. Тому звернення Ющенка до Яценюка, Гриценка чи Костенка є цілком природне", - зазначив він.

"Але що спільного має з Ющенком "Свобода"? Хіба те, що останнім часом піарники Ющенка ретельно студіюють свободівську "Програму захисту українців" і намагаються використовувати її положення у своїй виборчій кампанії. Але де ж вони були усі 5 років президентства Ющенка? Чому цього не робили?", - обурився Тягнибок.

Він вважає, що "жалюгідні небелиці про якісь переговори, що їх вперто повторює Ющенко, насправді є звичною для помаранчевих маніпулятивною технологією з ницою метою заплутати і ввести в оману виборців".

"Але якщо президент вперто повторює неправду про переговори зі "Свободою", то чи не лукавить він і тоді, коли божиться, що між ним та Януковичем немає жодних домовленостей?", - поцікавився Тягнибок.

"На те, що домовленості між Ющенком і Януковичем все-таки існують вказує той факт, що Ющенко так і не присвоїв Степану Бандері звання Героя України. Хоча цього кроку від нього чекали його ж виборці - ті, хто ще вірить у щирість патріотизму Ющенка", - заявив він.

"Можливо, Ющенко не зробив цього, дотримуючись першого пункту оприлюдненої Угоди Ющенка і Януковича. У такому випадку, угода - не фальшивка. У тому разі, якщо угода фальсифікована - її автори уже сьогодні мали би сидіти у СІЗО і давати свідчення щодо підробки підпису президента", - сказав Тягнибок.

Водночас, він зазначив, що "з радістю зустрівся би з президентом у прямому ефірі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:12
У Білому домі розповіли, чому США передали Україні ракети ATACMS ще у березні
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
21:42
Україна і Португалія почали переговори про гарантії безпеки
21:33
Усіх абонентів у Києві, Одесі та Хмельницькому заживили, у Харкові діють обмеження – Міненерго
21:22
Єврокомісар вважає, що вступ України в ЄС не спричинить значних фінансових проблем
Усі новини...