Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Трансляції виступу Ющенка в Полтаві завадив не мер

Вівторок, 5 січня 2010, 14:42

Пряма трансляція виступу президента Віктора Ющенка на каналі УТ-1 26 грудня 2009 року була відключена внаслідок аварії на станції кабельного телебачення.

Такий висновок зробила прокуратура Полтавської області після перевірки обставин, за яких тоді в Полтаві була відключена трансляція виступу Ющенка на УТ-1, повідомляє "Обком" із посиланням на прес-службу облпрокуратури.

Перевірка проводилася спільно з фахівцями Державної інспекції зв'язку.

В акті перевірки зазначено, що 26 грудня, саме в той час, коли Ющенко виступав перед полтавчанами в ДК "Листопад", близько 16 години на головній станції кабельного телебачення ТОВ "Полтавські телекомунікаційні системи" трапилася аварія, через яку станція знеструмилася.

Подальше електрозабезпечення телевізійної станції здійснювалося джерелом резервного живлення, яке за своїми технічними характеристиками може забезпечити безперебійну роботу станції лише протягом 10-15 хвилин.

Винуватцем скандалу визнали оператора - ТОВ "Полтавські телекомунікаційні системи", через якого "при експлуатації телекомунікаційної мережі не забезпечена стабільність мережі при аварійному відключенні зовнішнього електрозабезпечення".

Державна інспекція зв'язку видала відповідне розпорядження, яке зобов'язує ТОВ "Полтавські телекомунікаційні системи" усунути несправність.

Як відомо, 26 грудня під час зустрічі Ющенка з виборцями в Полтаві президенту прийшла записка, що в місті перервано ефір "Першого національного" (НТКУ), який транслював зустріч - і нібито це зробив мер Полтави Андрій Матковський.

Тоді президент доручив прокурору Полтавської області розібратися, чому в ході його виступу була відключена трансляція заходу на "Першому національному".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування