Шуфрич: Хай Томенко і не мріє, що Медведчук агітуватиме за когось близького до нього

Середа, 6 січня 2010, 12:36

"Регіонал" Нестор Шуфрич вважає, що БЮТівець Микола Томенко не має права давати оцінку Віктору Медведчуку щодо "нібито можливої" його співпраці з БЮТ.

Про це йдеться в поширеному прес-службою депутата коментарі Шуфрича щодо заяв Томенка в останньому за часом інтерв'ю віце-спікера.

"Цинізм постмайданних політиків не має меж і, мабуть, ніколи не перестане дивувати. В останньому інтерв'ю пан Томенко наважився дати оцінку Віктору Медведчуку щодо нібито можливої його співпраці з однойменним блоком, в який в свій час Томенко перестрибнув від Ющенко", - заявляє Шуфрич.

Йому "дивно, що біографію Медведчука намагається оцінити людина, яка сьогодні себе позиціонує як жовто-блакитний демократ, а ще в недавньому минулому була одним із комсомольських ватажків".

"Що стосується того, за кого буде агітувати Медведчук, то хай Томенко і не мріє, що він агітуватиме за будь-кого близького до нього самого", - заявив Шуфрич.

"Тому що складно агітувати за оточення людини, у якого після кар'єри комсомольського активіста було в житті тільки два "успіхи" - це Майдан з його наслідками та "Ґринджоли", які мали такі ж трагічні для України наслідки на Євробаченні, як і Майдан для життя всієї нашої країни", - пояснив своє твердження "регіонал".

За словами Шуфрича, Томенко "точно може не перейматися" щодо майбутнього працевлаштування Медведчука, оскільки "навряд чи його (Томенка) команда в найближчі років десять буде мати можливість будь-кого пропонувати на державні посади".

"Якщо для пана Томенка настільки несприйнятно все, що зроблено Медведчуком, то хай не полінується змінити кабінет, тому що він і сьогодні користується меблями, що були придбані за приватні кошти Медведчука під час його роботи заступником голови Верховної Ради", - заявив Шуфрич.

"І на відміну від постамайданних можновладців та інших керівників Верховної Ради для покращення умов роботи він витратив свої власні кошти, і не користувався відповідними пільгами та привілеями, а також не звертався ніколи до ДУСі, як пан Томенко, щодо отримання державної дачі", - додав "регіонал".

"Тому, пане Миколо, я вам по-дружньому, як депутат депутату раджу: пам'ятайте про корову, яка має знати, коли їй мукати", - звернувся Шуфрич до Томенка.

Раніше Томенко в інтерв'ю, яке опублікувала "Українська правда", заявив, що не буде у команді лідера БЮТ, прем'єра Юлії Тимошенко, якщо вона в разі обрання її президентом пропонуватиме Медведчука на посаду генерального прокурора.

Томенко зазначив, що намагається переконати Тимошенко і її штаб, що люди, які "радше заважають виборчій кампанії", які "не сприймаються суспільством" і мають "неправильну" біографію, не повинні агітувати за Тимошенко і займати серйозні посади - і Медведчук, на його переконання, саме така людина.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування