Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ підготував позов проти голосування на дому

Середа, 6 січня 2010, 13:09

БЮТ проситиме Київський апеляційний адмінсуд скасувати рішення ЦВК про можливість голосувати вдома без документального підтвердження стану здоров'я.

"Позов буде підготовлено та направлено до суду сьогодні, зараз завершується оформлення всіх необхідних документів", - сказав у середу депутат фракції БЮТ Валерій Писаренко, повідомляє сайт кандидата у президенти Юлії Тимошенко.

Писаренко, який є представником Тимошенко в судових інстанціях, наголосив, що відповідно до національного законодавства термін розгляду такої позовної заяви судом становить 2 дні.

5 січня Тимошенко заявила про намір звернутися до суду з позовною вимогою про скасування рішення Центральної виборчої комісії від 4 січня, яке передбачає можливість голосування вдома лише за заявою, без документального підтвердження про нездатність виборця пересуватися самостійно.

На переконання Тимошенко, ті члени ЦВК, які проголосували за таке рішення, представляють кандидата в президенти Віктора Януковича, - і вони готують фальсифікацію результатів виборів президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування