Тимошенко на Різдво скаржилась ОБСЄ на Януковича

Четвер, 7 січня 2010, 16:34

Прем'єр Юлія Тимошенко не допустить фальсифікацій під час президентських виборів в Україні.

Про це вона заявила на зустрічі з Головою місії ОБСЄ зі спостереження за виборами президента України Хайді Таліавіні, повідомляє прес-служба уряду.

Тимошенко подякувала представникам місії ОБСЄ за те, що знайшли час у святкові дні зустрітися та поговорити про забезпечення прозорих виборів в Україні.

"Ми хочемо не допустити фальсифікацій, ми звернулись до ОБСЄ, до інших міжнародних організацій, які можуть надіслати спостерігачів, щоб не допустити повторення фальсифікацій, подібних як у 2004 році, і це наша мета", - підкреслила вона.

Вона також розповіла, що опозиція та частина ЦВК, підконтрольна Партії Регіонів та Віктору Януковичу, зараз намагаються втілити в життя технології фальсифікацій, які використовувалися під час президентських виборів у 2004 році.

Зокрема, прем'єр нагадала, що ЦВК прийняла рішення, яке передбачає можливість голосування вдома без будь-якого документального підтвердження про нездатність виборця пересуватись самостійно.

Тимошенко запевнила представників ОБСЄ, що не допустить реалізації цієї технології з боку опозиції і зробить все, щоб забезпечити проведення демократичних виборів в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування