Міліціонер судитиметься з Ющенком, який довів його до гіперкризу

П'ятниця, 8 січня 2010, 15:57

Начальник управління МВС в Тернопільській області Віталій Максимов звернеться з позовом до суду проти президента Віктора Ющенка, який образив його честь і гідність.

Відповідну заяву міліціонер пердає до Печерського суду Києва.

Виступаючи у Тернополі 4 січня Ющенко заявив наступне: "... В Тернопільській області прокуратура мені доповідала про ситуацію з начальником УВД, жуліком із жуліків. Людина, яка призначила на посаду свого сина, за три дні дала два офіцерські звання, - і з цим можна жити".

"Людина, яка сфальсифікувала диплом, якого її син не мав. Так само сталося з військовим білетом. Ця молода людина, я маю на увазі сина вашого начальника УВД, здається 32 роки, а вже полковник, вже генералісимуса треба через 4-5 місяців давати", - додав президент.

Максимов заявляє, що висловлення Ющенка "являються недостовірними, наклепницькими і образливими для мене".

"Інформація про підроблення військового квитка не відповідає дійсності, оскільки при оформленні на службу в органи внутрішніх справ мого сина Максимова О.В. на підставі спільної вказівки МВС України та МО України, ...йому виданий військовий квиток МО №172810, який був долучений до матеріалів особової справи. Копію відомості № 42 на видачу даного військового квитка та службової переписки між   УМВС   в   області   та   обласним   військовим комісаріатом з цього приводу в 1998 році долучаю", - йдеться в заяві.

"Висловлення відповідача про підроблення мною диплому про вищу освіту також не відповідають дійсності, оскільки вищу освіту та диплом про неї Максимов О.В. здобув у Чернівецькому державному університеті згідно чинного законодавства, про що свідчить довідка Чернівецького державного університету (додається)", - наголосив Максимов.

За його словами, слова президента спричинили в нього "гіпертонічний криз",

"Від стаціонарного лікування я відмовився, оскільки службове навантаження не дає змогу відриватись від виконання своїх обов»язків, однак я продовжую почувати себе погано", - запевнив міліціонер.

Українська правда