Лідери церков закликають не голосувати проти всіх

Понеділок, 1 лютого 2010, 12:18
 

Лідери українських церков та релігійних організацій закликають виборців прийти на виборчі дільниці і проголосувати.

Про це йдеться у зверненні всеукраїнської ради церков і релігійних організацій до українського народу з нагоди другого туру виборів президента.

"У своєму виборі ми закликаємо кожного керуватися не одноразовою особистою вигодою, а усвідомленням блага суспільства, моральними критеріями та власними світоглядними переконаннями", - зауважують лідери церков.

"Ми в черговий раз застерігаємо всіх - не дайте себе купити, не продавайте свій голос за гроші, подачки чи обіцянки, будьте гідними високого звання людини й громадянина", - додають вони.

На переконання лідерів церков, "якщо ми будемо байдужі до вибору президента або проголосуємо проти всіх - ми втратимо свій шанс, а вибір все одно буде зроблений, але вже без нашої участі".

"Цього не можна допустити, адже реалізація права вибору - це громадянський обов'язок... Від голосу кожного з вас значною мірою залежить - хто стане президентом. Тому прийдіть на виборчу дільницю і проголосуйте!", - закликають вони. 

Звернення підписали керівники УПЦ (КП) Філарет, УПЦ Володимир, УАПЦ Мефодій, УГКЦ Любомир Гузар та представники інших церков та релігійних організацій.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News