Герман чекає на повернення Богатирьової в лави "регіоналів"

Понеділок, 1 лютого 2010, 12:33

"Регіоналка" Ганна Герман сподівається, що секретар РНБО Раїса Богатирьова повернеться до лав Партії регіонів.

Про це вона заявила на прес-конференції у понеділок у прес-центрі кандидата в президенти Віктора Януковича.

"Я дуже шаную цього політика (Богатирьову). Вона користується величезним авторитетом і в Україні, і в нашій партії. І я вірю, що колись ми знову будемо разом, тим паче, що основне питання, через яке ми розійшлися, вже неактуальне", - сказала "регіоналка".

Герман зазначила, що Богатирьову виключили з партії після її заяви про те, що "місце України - в НАТО".

"Зараз, коли навіть Хілларі Клінтон заявила, що ніхто нікого не повинен втягувати в НАТО, і це питання має вирішувати народ, - то ця заява співпадає з позицією нашого лідера", - сказала соратниця Януковича.

"Оскільки ці позиції такі співзвучні, я думаю, що Раїса Василівна також перегляне свою позицію - і я буду дуже щаслива, якщо ми будемо знову разом з нею", - наголосила Герман.

Крім того, коментуючи заяву екс-члена фракції "регіоналів" Тараса Чорновола про те, що навіть після перемоги Януковича на президентських виборах всередині Партії регіонів можуть виникнути проблеми, вона зазначила: "Партія регіонів єдина, міцна і націлена на перемогу".

"Найбільшою проблемою Партії регіонів завжди був Тарас Чорновіл, але, на щастя, ця проблема для нас вже не існує", - заявила Герман.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...