Друзі Ющенка агітують за Януковича?

Понеділок, 1 лютого 2010, 12:53

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко заявляє, що друзі президента Ющенка агітують за Віктора Януковича.

Про це він заявив у Вінниці, інформує прес-служба віце-спікера.

У звязку з цим Томенко вважає, що у діючого президента буде найбільша проблема з політичним майбутнім, оскільки зі всіх ймовірних альтернатив поведінки між першим і другим туром він вибрав найгіршу.

"Він міг, як Президент, сказати, що для нього головне завдання - забезпечити демократичний правовий характер виборчої кампанії, а своїх виборців закликати прийти на вибори та проголосувати так, як їм підказує серце та розум. Він міг закликати проголосувати за прем'єр-міністра Юлію Тимошенко, враховуючи те, що Тимошенко допомогла йому стати президентом у 2004 році", - нагадав він.

"Натомість, він вибрав третій шлях - закликав голосувати проти двох кандидатів, а насправді делегував свою команду працювати на Віктора Януковича" , - наголосив Томенко.

Прикладом цього віце-спікер назвав те, що в Сумській області, на малій батьківщині Президента, керівники районних адміністрацій, керівники вищих навчальних закладів, що не просто є членами "Нашої України", а й близькими друзями та однокурсниками Віктора Ющенка, ведуть пряму агітацію за Віктора Януковича.

Що стосується інших кандидатів, то, на думку Миколи Томенка, як для Сергія Тигіпка, так і для Арсенія Яценюка найбільшим випробуванням стане опозиційна діяльність.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування