"Регіони" не впевнені у перемозі Януковича – Кожем'якін

Вівторок, 2 лютого 2010, 09:48
 

Дії команди Віктора Януковича свідчать про невпевненість у його перемозі на виборах президента, переконані в БЮТ.

"Те, як сьогодні Партія регіонів проводить свою виборчу кампанію, свідчить про неготовність наших опонентів до проведення чесних, відкритих і прозорих виборів", - заявив лідер фракції БЮТ Андрій Кожем'якін у Верховній Раді.

За його словами, у штабі Віктора Януковича "уся надія на фальсифікацію результатів виборів".

"Найбільше, що заважає Партії регіонів і Віктору Януковичу здійснити свої плани зі спотворення вибору громадян і застосувати масові фальсифікації - це паритетність формування виборчих комісій різного рівня", - заявив Кожем'якін.

"Будь-які спроби рухатися в цьому напрямі роблять вибори нелегітимними, не правомочними, а результати такими, що не відображають справжнього вибору народу", - попередив депутат.

Фракція БЮТ закликала Партію регіонів "припинити провокації, спроби нечесної боротьби". "Хоча вашу здатність до чесної боротьби вся країна могла спостерігати під час дебатів кандидатів у президенти вчора", - зауважив Кожем'якін.

Він нагадав, що "навпроти Тимошенко мав стояти Янукович, який мав можливість у відкритій дискусії усі свої зауваження сказати їй в очі, але замість того, навпроти Тимошенко було пусте місце".

"Ви панічно боїтесь відкритого протистояння. Все, що робиться вами публічно - або обливання брудом, або відверта цинічна брехня", - заявив Кожем'якін.

"Ваш страх перед відкритим протиборством свідчить про вашу невпевненість у власному кандидаті і глибокий сумнів у його перемозі", - додав депутат.

За словами Кожем'якіна, яскравим прикладом неготовності Партії регіонів до чесної боротьби є те, що "ви звозите до столиці проплачених прихильників, якими заповнюються санаторії та профілакторії довкола Києва, ваші намети з нетверезим контингентом".

"Ваші спроби дестабілізації суспільства, захоплення судів, держустанов, намагання деморалізувати особовий склад МВС - усе це марні спроби, які не принесуть перемоги ні вам, ні Віктору Януковичу", - заявив лідер фракції БЮТ.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування