Москаль звинувачує Ющенка у підігруванні "фальсифікаторам і провокаторам"

Вівторок, 2 лютого 2010, 13:33

Геннадій Москаль звинувачує президента Віктора Ющенка у втручанні в діяльність МВС і підігруванні "регіоналам" у фальсифікації виборів.

Про це йдеться в його коментарі щодо звернення Ющенка до Конституційного Суду з приводу законності призначення Москаля начальником головного управління МВС у Криму, поширеному прес-службою "Народної Самооборони".

"Не тільки подав у Конституційний Суд, а й призупинив рішення Кабміну про моє призначення керівником ГУ МВС України в Криму", - обурився "самооборонець", назвавши це "втручанням у діяльність МВС, яке повинне забезпечувати порядок під час 2-го туру виборів президента".

"Увесь адмінресурс у Криму знаходиться в руках Партії регіонів, а ті - вхожі до президента. Але нехай не думає, що оскільки він підіграв "регіоналам", то тепер ті легко фальсифікують собі результати виборів", - заявив Москаль.

Він зазначив, що за ним "ще ряд навчених, сумлінних і дисциплінованих міліціонерів, які служать не олігархам, а народу України".

"Це агонія політичного трупу, на який перетворюється Ющенко. Брудна агонія. Коли народ проголосує, то після Ющенка і "регіоналів" доведеться буквально обеззаражувати Україну", - додав він.

"Це ж додуматися треба: знімати вищих керівників МВС спеціально до 2-го туру виборів, щоб фальсифікаторам і провокаторам стало нічого боятися", - заявив Москаль.

Як відомо, у вівторок у КС надійшло прохання Ющенка перевірити законність призначення урядом нардепа Москаля начальником головного управління МВС у Криму.

Президент мотивував своє звернення тим, що відповідне розпорядження Кабміну не було опубліковано.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування