Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчук: Янукович в порівнянні з Кучмою - Цицерон

Середа, 3 лютого 2010, 15:26
 

Екс-президент Леонід Кравчук називає посміховиськом пояснення команди Віктора Януковича щодо його відмови від участі в дебатах.

"Абсолютним посміховиськом, як на мене, виглядають пояснення оточення Януковича про відмову від дебатів", - сказав він в інтерв'ю газеті "День".

"Хтось там із оточення Януковича каже, що він нізащо не піде змагатися в брехні... Нехай будуть розумнішими, нехай скажуть: "Хай собі Тимошенко бреше, а ми говоритимемо правду". Чому ж вони вагаються?", - запитав політик.

За словами Кравчука, "коли є два кандидати в президенти, люди дивляться на обох, бачать кращі відповіді, кращі варіанти".

"Знаєте, коли ми йшли на дебати з Кучмою... Коли йому запропонували дебати, він не відмовлявся, хоча, якщо порівняти Януковича сьогодні і Кучму тоді, то перший - Цицерон", - заявив Кравчук.

Втім, наголосив екс-президент, Леонід Кучма пішов на дебати.

"Він мови не знав, а його ораторські "таланти" всім відомі. І знаєте, що люди в Донецьку сказали після наших дебатів? Дивись, кажуть, цей Кравчук прийшов, "хольоний", "красіво одєтий", "говоріт на нєпонятном язикє", - розповів Кравчук.

"До чого я веду? До того, що не все сприймається однозначно, мовляв, хто красивіше говорить, той і перемагає. Отже, немає гідного пояснення для Януковича для відмови йти на дебати. А пояснення його оточення - абсолютно непереконливе", - додав він.

Кравчук є довіреною особою кандидата в президенти Тимошенко.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування